Vier maanden gratis boodschappen…

V&D

Wanneer ik de laatste nieuwsberichten lees valt mijn mond open van verbazing. Een van ’s lands grootste warenhuizen balanceert op het randje van de afgrond. Een verdrietig bericht voor alle betrokkenen. Voor mijn onderkaak aanleiding genoeg om open te vallen. Maar zover als het deze keer openklapt is voor mij ook uniek. Er is namelijk iets bijzonders wat mij opvalt.

Nu V&D in een moeilijke situatie zit, heeft de directie besloten om een paar maandjes geen huur te betalen. Dit idee volgt op het idee om werknemers 6% minder salaris uit te betalen. Mijn mond staat open en wil bijna niet meer dicht. Je werknemers geld afnemen en de huur eenzijdig opzeggen. Gaat dat zo gemakkelijk? Niks betalen, dat lijk mij ook een mooie optie. Die paar extra euro’s kan ik goed gebruiken.

Wat nou als ik de komende tijd veel boodschappen haal bij de V&D? Wanneer de kassa dan het te betalen bedrag weergeeft zal ik 6% korting eisen. Als me dat eenmaal gelukt is stel ik voor om de vier maanden die volgen vaker langs te komen. In die vier maanden zal ik zonder betaling wat leuks uit zoeken. Waarom? Omdat ik dan geld bespaar. Het zal mij benieuwen hoe men bij V&D zal reageren op deze ‘V&D mentaliteit…’

Advertenties

2 gedachtes over “Vier maanden gratis boodschappen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s