Druk (deel 2)

DrukHet is nog maar een dag geleden dat ik mijn laatste bericht heb gepost. Deze keer even vlug een spreuk, waarvan ik niet heel veel verwacht. Soms heb ik dat, vol van mijn idee denk ik dat iedereen het leuk zal vinden. Soms is het gewoon een ‘leuk berichtje’ waar ik niet veel reactie op verwacht. Gelukkig is dit mijn blog, dus mag ik beslissen wat er online komt en kijkt niemand naar de ‘kijkcijfers’. Dat maakt meteen dat ik her lekker op door kan gaan.

Ik ga door op het tegeltje van gisteren. Een typisch gevalletje ‘dat komt in mij op’. Ik maak er een fotootje van en hop, het wereld wijde web op. Zoals ik al zei, zonder verwachting. Maar wat schetst mijn verbazing… Vanmiddag open ik in mijn drang naar nieuwtjes mijn Facebook pagina. Snel roep ik mijn vrouw en vraag haar even mee te kijken. Het berichtje waar ik niks van verwachtte prijkt mooi op een Facebook van een ander. Het is blijkbaar snel gedownload en weer gepost.

Trots kijk ik nog een paar keer naar het beeldscherm. Leuk, dat had ik niet verwacht. En met dit onverwachte moment heb ik er ook een onverwacht onderwerp voor een blog bij, al verwacht ik dit verhaal zeker niet ergens anders aan te treffen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s