BOEK!!!

Update januari 2019

Sinds de laatste update in december is er weer het één en ander gebeurd. We praten u graag even IMG_20181212_185503.jpgbij.

Om te beginnen hebben we een schilderij kunnen verkopen aan mijn (Cor) werkgever. Het gedicht ‘ouderdom’ met bijbehorende illustratie van Annette hangt zeer prominent boven de hoofdingang. U moet weten, ik werk in een verzorgingstehuis, een plek waar dit gedicht goed tot zijn recht komt.

En dan was er vandaag nog een grote stap voorwaarts. De uitgever stuurde ons de eerste versie van het boek op. Een PDF-bestand weliswaar, maar het wordt nu wel heel erg echt. De cover is bekend. Een flaptekst evenzo. Met een beetje mazzel kunnen we begin februari de eerste exemplaren bestellen.
Daarbij hoort natuurlijk de vraag wat zo’n boekje gaat kosten. Die vraag kunnen we nog niet beantwoorden. De vraag ligt bij de uitgever. Zodra we ook dat weten komt er weer een nieuwe update. Blijft u het volgen…?

Update december 2018

Het is vandaag 8 december. Een doordeweekse zaterdag waarop ik gewoon aan het werk mag. Niet heel bijzonder zou je zeggen. En toch is er vandaag weer een stap voorwaarts gemaakt. Een stap richting ons boek. Twee stappen eigenlijk.

De belangrijkste stap is wel dat Annette vandaag alle illustraties heeft opgestuurd naar de uitgever. Ja, alle! Ze zijn klaar, af, te gebruiken. Is dat niet gaaf? Wij vinden van wel. Aangezien de uitgever al beschikte over alle teksten kunnen ze nu aan de slag  met het opmaken van het boek. Vol verwachting klopt ons hart.

Dan is het nu tijd om (verder) over de promotie na te denken. En ook

WhatsApp Image 2018-12-08 at 20.02.21

dat gaat goed. Zo mocht ik op het werk 6 gedichten ophangen, waarvan 4 zijn voorzien van een illustratie. De gewone werkdag kreeg dus een leuk extraatje, de lijsten hangen! En dat is niet alles, meer nieuws over dingen ophangen op het werk volgt snel…

p.s. weet je al zeker dat je een boekje wilt kopen? Dat geeft niks, laat het gerust weten via mailtaallent@gmail.com of laat een berichtje achter op de site of facebook.

Update oktober 2018

Oktober 2014, ik begon zonder enige vorm verwachting met het delen van enkele schrijfsels. En als ik de teksten van toen teruglees heb ik er zo nu en dan een boel vraagtekens bij.

Oktober 2018, het contract met de uitgever is getekend. Samen met Annette Hoolsema hebben maak ik een boek! Een echte dichtbundel. Mijn gedichten worden door Annette voorzien van prachtige illustraties. En dat is niet alles. In het boekje komt ook ruimte voor de lezer om zelf wat te schrijven. We delen wat we gemaakt hebben en we dagen iedereen uit om ook te dichten of te illustreren.

Inmiddels zijn de gedichten uitgekozen, geredigeerd en goedgekeurd. Ook zijn er 25 illustraties klaar. Benieuwd hoe dit alles verder gaat? Houd dan deze pagina in de gaten.

En omdat het gewoon leuk is en reclametechnisch ook nog wel handig tonen we hier een klein voorproefje…

41430089_2262427570654844_5435263121469997056_n

IMG_20181212_185503.jpg